söndag 20 juni 2010

Om det var du

Om du efter nästan två år av meningslöst våld
fick reda på vilka de var som hade förstört saker för 100.000tals kronor, Förstört allt ditt arbete tills du fick sparken. Så utan arbete så kunde du varken äta eller betala några räkningar. Så efter ett år av det meningslös våldet så mister du din bostad, och med det givetvis alla dina möbler, minnen som foton prydnadssaker, din dotters första teckning etc. Så mitt i vintern så står du på gatan utan pengar bostad eller mer än det du kunde ha i handen. Utkastad i kylan för att du blivit rånad i ett årstid. Under något som närmast kan liknas med en psykisk våldtäkt.

Det dom här empatilösa människorna förstörde
för dig på två minuter Tar dig sen 10 timmar att laga Att det tar tid att ominstallera sitt os vet du. Att det här synnerligen fega människorna har valt att misshandla och förstöra allt ditt arbete dina digitala foton filmer brev helt utan annan anledning för att du försökt vara snäll och försökt hjälpa dom som har det sämre än dig. Fast det är nog mer troligt att det förstört allt du äger för att de kunde.

För om dom velat upp nå någon förändring.

Så skulle dom åtminstone ha presenterat vad dom ville att du skulle ändra på inte bara fortsatt misshandlat dig och tagit dina och ditt/dina barns pengar.


Om det hände dig vad skulle du göra?
Vad tycker du deras vänner skulle göra? För är det verkligen du som blivit påhoppad av ett gäng galningar helt utan anledning mer än kanske för att du försökte vara snäll och hjälpa dom som har det sämre än du. Fast då dom aldrig har gjort annat än misshandlat och förstört i två års tid och avlyssnat dig. Utan att en enda gång berättat varför eller vad dom hade för mål med sitt gränslösa hat. Kanske är deras mål eller var deras mål att du till slut skulle ta livet av dig? Att det kanske fortfarande är deras mål. Verkar inte helt otrolig för nu har de börjat hota dig.

Hur man nu kan först förstöra allt för en människa
och hans familj i två års tid. Sen börja hota samma människa med "röda slipsar" etc. Som det inte gått alldeles för långt för länge länge sen. Räcker det inte med att de rånat, förstört allt du och ditt/dina barn ägde. Stulit två årslöner och försett dig med 1000tals timmar med arbete för att försöka reparera de om förstört för dig på några minuter?

Finns det någon som har en bra lösning på det här?

Inga kommentarer: